ЗА НАС

Нашата история

S.I.T. Coworking space гр.Шумен е открито на 04.04.2022 г.  То е първото споделено работно/офис пространство в града. 
Споделеното работно пространство в гр. Шумен е подходящо за хора със свободна професия; стартиращи бизнеси; предприемачи без доходи за наемане на офис. Освен това, S.I.T. Coworking гр.Шумен има възможност да се ползва и като зала за обучения, семинари или уебинари.

Защо S.I.T. Coworking space?

Топ локация

S.I.T. Coworking space се намира в идеалния център на гр. Шумен - ул. Добри Войников №14. В непосредствена близост до нас са административни сгради, регионални медии, заведения за хранене и хранителни магазини.

WiFi

Споделеното работно пространство в гр. Шумен разполага с високоскоростен оптичен Интернет. Нашите ИТ специалисти ще укажат съдействие на всички, които изпитват трудности с безжичната връзка!

Диспенсър с вода

Две трети от организма ни е вода. Приемането на достатъчно количесто вода подобрява функцията на мозъка и тялото. За комфорта на нашите посетители, сме се погрижили да има диспенсър с топла и студена вода.

Кафе и чай

S.I.T. Coworking space разполага с открит и закрит кът за кафе-пауза! Имаме тераса за пушачите и обичащите свежия въздух и отделен кът в самото помещение с кафемашина на капсули за обичащите уединението. Напитките са комплимент от нас!

Принтер и скенер

S.I.T. Coworking space гр. Шумен разполага с безжичен принтер и скенер с автоматичен дуплекс (двустранно разпечатване) и бързо копиране/сканиране на повече страници. Нашите ИТ специалисти ще се погрижат да инсталират и настроят работата с него!

Събития

Членовете на споделеното работно пространство в гр. Шумен могат да присъстват напълно безплатно на събитията, които организираме! Нещо повече, всички бивши и настоящи членове получават и преференциални цени от нашите обучения!

Техническа поддръжка

ИТ специалистите на S.I.T. Coworking space гр. Шумен ще се погрижат всичко да работи безпроблемно! Чувствайте се свободни да ги повикате по всяко време и те бързо ще отстранят проблема!

Санитарен възел с топла вода

S.I.T. Coworking space гр. Шумен разполага с напълно отделен санитарен възел, който има топла вода и консумативи. Консумативите са включени в цената и не се изисква допълнително заплащане!

Щадящо очите осветление

Постоянното взиране в екрана с неподходящо осветление уврежда очите! В ЕсАйТи споделено работно / офис пространство сме се погрижили да имате щадяща очите LED дневна светлина.

Как изглеждаме?

Имате нужда от повече информация?